Begivenheden har allerede fundet sted.

Mød dit menighedsråd AFLYST

Mød dit menighedsråd AFLYST

Dato Søndag d. 16. januar 2022, kl. 11:15
Mød dit menighedsråd  AFLYST

Menighedsrådet afholder offentligt menighedsmøde efter gudstjenesten, og alle er velkomne.

På mødet vil rådsmedlemmer bl.a. fortælle om deres arbejde i de forskellige udvalg. Rådets arbejde foregår også uden for kirkens lokaler, og det skal vi også høre lidt om.

Rådet forvalter en stor sum penge, og vi er arbejdsgiver for kirkens personale - undtagen præsterne. Det vil der også være mulighed for at høre om.

Det er altid svært at spå - især om fremtiden - men på det her møde kan vi sammen tænke visioner, vi kan hjælpe hinanden og tænke højt: Hvor er kirken på vej hen?

Meta og co. svinger igen gryderne og serverer hjemmelavet gule ærter med lækkert tilbehør.

Pris 30 kr. Tilmelding til kontoret onsdagen før.