Dato Tirsdag d. 6. september 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Højskolecafé

En tirsdag hver måned kl. 13.30-15.30 for deltagere med demens, deres familier, venner og netværk samt andre interesserede.

De er med til at give et friskt pust og et frirum i hverdagen - og give de deltagere, der har demens, mulighed for at invitere netværket til fælles positive oplevelser.

Denne eftermiddag: Fra dæksdreng til kaptajn. Jens Christian Christiansen vil i ord og billeder fortælle om sit spændende liv til søs. Fortællingen indeholder, ud over personlige oplevelser, også mange faktuelle oplysninger om udviklingen i skibsfarten fra 1969.

Sted: Munkebjerg kirkes sal. Parkering langs gaden og på p-plads overfor kirken.

Pris: 30 kr. for kaffe og kage kontant ved bordene.

Hent folder med mere information i kirken