Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt til Ærø

Dato Torsdag d. 9. juni 2022 (hele dagen)

Sogneudflugt til Ærø torsdag 9. juni kl. 8.45

Sogneudflugten bliver anderledes i år, vi skal af sted fra morgenen af og skal sejle med færge.

Vi kører fra kirken kl. 8.45 til Svendborg, hvor vi kører om bord på Ærøfærgen og sejler ned igennem det smukke Høje Stene løb i det sydfynske Øhav.

Vi skal rundt på øen med lokal guide, høre lidt historie og nyde den smukke natur. Spise middag i Søby og besøge Marstal kirke og høre lidt om byens historie som søfartsnation. Turen slutter med byvandring (eller sidde på en bænk på havnen og nyde udsigten) og kaffe i Ærøskøbing, inden færger sejler os til fastlandet igen kl. 16.35

Vi forventer at være i Odense omkring kl. 18.30. Turen koster 325 kr., og der kan købes billetter på kirkekontoret fra mandag 9. maj til fredag 27. maj.