Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Eksistens - Ost & Rødvin

APR
13

Eksistens - Ost & Rødvin


Dato Torsdag d. 13. april 2023, kl. 17:00
Sted Østerbæksvej 87, 5230 Odense M
Pris
125 kr
Eksistens - Ost & Rødvin

Om mennesket i en digital tidsalder

Har du talt med din ChatGPT i dag – har du brugt dit MitID – kører din robotstøvsuger rundt i din stue – hvem eller hvad opererede dit knæ? Uanset om du vil det eller ej, lever du i en digital verden. Hvad gør det ved os mennesker – vores forhold til os selv og hinanden?

Vi har inviteret tre mennesker, som med hver deres udgangspunkt belyser emnet. Tilmelding til kontoret mandag i den uge, arrangementet finder sted. Pris 125 kr. for ost + et glas rødvin.

Kunstig intelligens

Hvad er kunstig intelligens, hvad betyder det for os, og hvordan styrer vi det?
IT-teknologien er nu så langt fremme, at vi har systemer, der er i stand til at opdage mønstre i enorme datamængder og lave præcise forudsigelser. Den vil overtage mange typer ensformigt, tidskrævende arbejde og tage beslutninger på niveau med et menneske. Men det kan også misbruges – uden du ved det.
Du vil overraskes over, hvad kunstig intelligens kan, og hvordan det påvirker os alle - også dig - så kom og hør mere og deltag i debatten. 

Sven Kolstrup er cand.merc., tidligere direktør ved IBM og har mere end 30 års erfaring i IT-branchen. Arbejder nu som ledelseskonsulent med digitaliserings-projekter og implementering af kunstig intelligens.