Søndag d. 23. juni 2019, Kl. 19:00 til kl. 22:00

Sankt Hans fejring for små og store

Plænen bag Munkebjerg Kirke mellem æbletræerne er omdrejningspunktet. Stole, borde og bænke er sat frem og bålet er gjort klar, tag et tæppe med.

Der er snobrødsbagning for børnene og mulighed for at købe pølser, sodavand, kaffe og kage.

Først vil vi lytte til båltale og synge midsommerviser, og herefter tændes bålet.

Musikken denne aften leverer bandet Sanne Gryholt Trio, så vi vil nyde Sanne Gryholts smukke, kraftfulde stemme og hendes dynamiske udtryk, hvad enten hun synger ballader, blues, soul, eller når hun bevæger sig over i country, jazz eller rock. Repertoiret er håndplukket fra så forskellige kunstnere som Aretha Franklin, Leonard Cohen, Rolling Stones, Van Morrison, Bonnie Raitt, John Lennon og flere andre. Sanne er bakket op af Bo Monrad på bas/sang/mundharpe og Ole Kjellerup på guitar.

Aftenen slutter i kirken omkring kl. 21.00 med en kort andagt.