×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 12. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:30

Pga. risikoen for smitte med coronavirus er vi desværre nødt til at aflyse dette arrangement. Vi håber meget at kunne gøre det om senere.

Forårets ’eksistens-aftener’ finder sted 12. marts, 16. april og 14. maj, alle aftener torsdage kl. 17-19.30.

Kærlighed og tilgivelse

Marie Brixtofte er datter af tidligere borgmester i Farum, Peter Brixtofte. Hun vil i dette foredrag fortælle om, hvordan det var at vokse op med en far, der drikker. Hun vil give en ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og løftet til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far, Peter Brixtofte, og hans omdømme. Marie levede i mange år med frygten for, at det ville være hendes skyld, hvis faren døde af misbrug. Peter Brixtofte døde i sidste ende i 2016, og derfor beretter Marie også om, hvordan hun rejste sig igen, efter hun var blevet væltet omkuld af den store sorg. 

Marie Brixtofte er uddannet psykolog og ansat ved Børn, Unge & Sorg. Hun er datter af tidligere borgmester i Farum, Peter Brixtofte, og har skrevet bogen ’Kun når det regner’ (2019), som afspejler kærligheden til den far, hun igennem årene forgæves forsøgte at redde – og konsekvenserne for hendes eget liv.

Pris
50 kr.