Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 25. august 2021, Kl. 09:00 til kl. 16:30
Sommerudflugt - AFLYST

Turen er desværre aflyst da der ikke er mulighed for at få en bus med færge.

Kl. 9.00 kører vi mod Fåborg, sejler med Ø-færgen og mødes med en guide, når vi er i havn.

Vi gør bl.a. stop ved kirken, de traditionsrige majtræer og ved den fantastiske udsigt over Drejet, der forbinder de to oprindelige øer, Avernakø og Korshavn. Ved hvert stop vil der udover et oplæg være mulighed for at stille spørgsmål.

På Landhotellet serveres frokosten enten i udendørs spisepavillon eller i den gamle stemningsfyldte skolestue, og der er naturligvis mulighed for at handle i gårdbutikken. Når vi tager færgen tilbage til Fyn, er vi forvissede om, at såvel mave som sind har fået en god oplevelse af ø-atmosfære.

Vi er hjemme igen kl. 16.30, og turen koster kr. 250.

Tilmelding til kirkekontoret senest 16. august.